Krop I harmoni
2-1024x419

Om mig...

 

Jeg hedder Jane, og jeg tror på, at fysisk velvære har stor indflydelse på vores overordnede trivsel.

Når vi oplever fysisk velvære sker der en masse gode ting indeni vores krop. Der bliver frigivet bestemte hormoner, nervesystemet slapper af, vi restituerer bedre, får mere modstandskraft overfor sygdom og oplever mere overskud, glæde og energi både fysisk, men også følelsesmæssigt og mentalt i hverdagen.

En anden vigtig ting der opstår, når vi oplever fysisk velvære, er en følelse af tryghed. Når vi føler os trygge og godt tilpas, er det lettere at slappe af, åbne op, give slip på spændinger og ubehag og tage imod behandling.
Sammen med dig gør jeg mit bedste for at sætte behandlingen sammen, så du får en god oplevelse og mest muligt ud af din behandling.

Rent praktisk har jeg selv dyrket meget håndbold, arbejdet på et talenthold for unge danske cykelryttere under min uddannelse til kropsterapeut samt arbejdet 10 år indenfor det pædagogiske område, de sidste 8 år indenfor handicap og psykiatri på to døgninstitutioner.

Min erfaring siger, at mødet imellem mennesker er rigtigt vigtigt. Det er vigtigt, at der er en god kemi og man føler sig godt tilpas. God kemi åbner op for tillid. Tillid åbner op for tryghed og tryghed åbner muligheden for at skabe udvikling og gode resultater.

Hvis det du har læst so far, har gjort dig nysgerrig og giver en god mavefornemmelse, er du meget velkommen til at kontakte mig og høre nærmere om evt. muligheder for din behandling.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Venlig hilsen Jane

 

 

 

d2305ff55d-portrætbillede1