Krop I harmoni
2-1024x419

Om mig...

 

Jeg hedder Jane, og jeg drømmer om at være med til at skabe et samfund, hvor mennesker trives og oplever velvære og overskud både fysisk, følelsesmæssigt og energimæssigt.

AT SE MENNESKER BLOMSTRE OP, GENFINDE LIVSGLÆDEN OG TROEN PÅ SIG SELV OG SIN KROP, ER DEN STØRSTE DRIVKRAFT OG MOTIVATION FOR MIG. 

Jeg tror på, at alt er muligt.
Når man kan være rask og blive syg, kan man også være syg og blive rask. 
Jeg tror, at uanset hvor håbløs og umulig en situation ser ud, så er det altid muligt at skabe en forbedring. Det er muligt at gå fra følelsen af at have mistet alt til igen at have indflydelse og se muligheder i dit eget liv.

Jeg har arbejdet intenst på at blive bedre til at lytte til min krop og forstå de signaler den sender. Ved aktivt at tage del i min egen krops genopbygning og heling, har jeg lært at tage ansvar for mig selv, og alt hvad det indebærer at være mig.

Vi skal ha' fundet begejstringens og forventningens glæde frem sammen med tilliden til dig selv og dine egne evner.
Frem med begejstring og stolthed over at være den du vitterligt er indeni. Du er et fantastisk menneske - og det handler ikke om hvad du kan eller ikke kan, overhovedet!
Så ret dig op, lad skuldrene komme ned fra ørerne, frem med brystet og mærk den der stædige, fandenivoldske jeg-gør-det-fandme-og-får-det-til-at-ske-for-mig attitude.

Jeg ved du har den derinde!

Jane Duch

d2305ff55d-portrætbillede1