Krop I harmoni
dream

Projekt Camilla - Keep believing!

Projekt Camilla handler om kronisk sygdom, kroppens helt fantastiske evne til at holde ud og den ukuelige viljestyrke og det fighter- og overlevelsesinstinkt der sætter ind, når alt håb synes ude.

Camillas og min historie begynder for godt et år siden d. 9. juni 2015.
Camilla havde fået beskeden "alt medicin er afprøvet uden positiv respons". Der var ikke mere det etablerede system kunne tilbyde. Der stod en 42 årig kvinde, ægtefælle, mor og tidligere eliteidrætsudøver og kunne se frem til et liv totalt afhængig af andres pleje, i enorme smerter og uden fysisk råderum og frihed overhovedet.

I 10 år har Camilla afprøvet al tilgængelig medicin i et forsøg på at få en voldsomt aggressiv leddegigt under kontrol. De sidste 4 år har Camilla i gennemsnit været akutindlagt 12-24 uger om året på Gråsten Gigthospital (absolutte eksperter på området og meget kompetent fagpersonale) og det til trods har hendes tilstand kun udviklet sig til at blive mere invaliderende. 

Sengeliggende 18-24 timer i døgnet, ekstreme smerter, fysisk hæmmet i en sådan grad at en gangdistance på mere end 100 meter med specialkrykker resulterer i ekstremt hævede og betændte led. Men Camilla vil ikke affinde sig med at dette er hendes fremtid - hun vil have sit liv tilbage.

I april 2016 undersøges og testes Camilla på Gråsten Gigthospital, hvor der bl.a. laves en funktionsbeskrivelse.

Konklusionen lyder:

  • Ikke trænerbar på noget niveau.
  • I stor risici for at tabe yderligere funktioner.

Camilla har været i et intensivt behandlings forløb hos mig siden slutningen af oktober 2015.
Det er lykkes os helt at få stoppet de mange, lange akutindlæggelser Camilla havde hvert år. Faktisk har hun ikke været indlagt siden hun fik sin første behandling for snart 20 måneder siden.

Der er stadig lang vej tilbage til det frie, aktive og selvhjulpne liv Camilla ønsker. Hun er en fantastisk figther, og sammen arbejder vi med 110%  fokus på at skabe de resultater, Camilla ønsker for sit liv.

Lokalsamfundet følger og støtter Camilla i hendes kamp for at få sit eget liv tilbage. Vi håber meget at det munder ud i et samarbejde med hendes egen kommune.
Der er skrevet flere avisartikler om Camillas kamp for bedring og de udfordringer mange kronisk syge støder på i deres sagsbehandling.

De går under navnet Camilla-sagen, som du kan finde i Ikast Avis. Nedenunder finder du links til 4 forskellige artikler fra Ikast Avis om 

 

Tilmeld dig 

Deltag i snakken på Facebook